Već dugi niz godina, fokusirani smo na pružanje potpunih usluga u području marketinških, medijskih i društvenih istraživanja. No, ono što nas izdvaja su naše ključne vrijednosti koje snažno zagovaramo i provodimo u svakom istraživačkom projektu.

Prva i osnovna vrijednost koju gajimo je otvorenost i transparentnost. Želimo da naši klijenti imaju povjerenje u nas i da znaju da će dobiti objektivne informacije bez obzira na to jesu li one ono što žele čuti ili ne. Sve faze istraživanja, od početka do kraja, bit će transparentne za naše klijente. Ohrabrujemo ih da nas provjere, postavljaju pitanja i u svakom trenutku budu uključeni u proces istraživanja.

Kvaliteta je temelj našeg rada. Svjesni smo da najvažniji aspekt istraživanja leži u samom procesu prikupljanja podataka. Zbog toga smo posvetili veliku pažnju besprijekornoj kontroli kvalitete. Naša agencija se pridržava najviših međunarodnih standarda istraživanja i razvila je vlastiti etički kodeks kvalitete. Uz to, poštujemo i kodekse renomiranih organizacija kao što su ESOMAR, AAPOR i WAPOR. Naš cilj je osigurati potpunu validnost, pouzdanost i objektivnost prikupljenih podataka i analiza.

Vrijednost za novac je jedan od ključnih faktora koje smatramo važnima. Svjesni smo da istraživanja, bilo da su marketinška, medijska ili društvena, mogu biti skupa. Zbog toga se trudimo pružiti najbolju vrijednost za uloženi novac naših klijenata. Koristimo vlastite resurse, osoblje i infrastrukturu kako bismo osigurali konkurentne cijene uz izvrsnu kvalitetu proizvoda i usluga. Naša tehnološka infrastruktura doprinosi boljem kvalitetu prikupljanja i analize podataka.

Poštovanje rokova je od vitalne važnosti u današnjem poslovnom svijetu. Razumijemo da je pouzdana informacija u pravo vrijeme ključna za uspjeh. Zato se brzo reagiramo i mobiliziramo naše resurse kako bismo ispunili zahtjeve naših klijenata u najkraćem mogućem roku. Naša reputacija temelji se na poštovanju rokova i osiguranju visokog kvaliteta, a uvijek smo tu da pružimo dodatne konsultacije bez dodatnih obaveza nakon obavljenog posla.

Garanacija kvalitete je naš pečat. Ponosni smo na našu dugogodišnju listu klijenata koji se često vraćaju i nastavljaju surađivati s nama. To je najbolji dokaz da agencija PRIZMA pridržava sve navedene vrijednosti. Našim klijentima pružamo garanciju da je istraživanje sprovedeno u skladu s najboljim praksama i standardima. Ako se otkriju nepravilnosti, mi smo tu da ih istražimo i ispravimo u najkraćem mogućem roku, bez dodatnih troškova.

Uz sve ove vrijednosti, agencija PRIZMA nastavlja rasti i razvijati se. Kroz 27 godina postojanja, izgradili smo reputaciju pouzdanog partnera u području istraživanja. Hvala vam što ste bili s nama na ovom putovanju. Ostanite uz nas jer ćemo i dalje donositi korisne informacije i uvide o istraživačkim projektima koji oblikuju svijet oko nas.